Visie en missie

 

Vakbekwaam en oplossingsgericht voor ZZP’ers, ondernemers in het MKB en particulieren.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat dit pas goed mogelijk is op basis van samenwerking, transparantie en maatwerk. Deze kernwaarden samen vormen onze visie op onze dienstverlening.

 

Samenwerking

Wij geloven in samenwerking met onze cliënten. We delen de ambitie met onze cliënten om altijd naar het beste resultaat te streven. Wanneer kansen zich aan dienen, schromen wij niet om die samen met u te pakken.

 

Transparantie

Transparantie en betrouwbaarheid. Tijdloze begrippen die als fundamenten van onze visie fungeren. Onze cliënten vertrouwen ons veel toe: niet alleen de cijfers, ook het verhaal achter de cijfers. Voor een duidelijk en eerlijk advies.

 

Maatwerk

Op het goede moment precies de juiste toegevoegde waarde leveren. Dat is maatwerk. Dat vraagt om samenwerking en transparantie, onze eerste twee kernwaarden. Goed luisteren, vooruitdenken en onderweg bij durven sturen.

 

Altijd de realistische oplossing zoeken die nu en later bij onze cliënt past, door persoonlijk contact, het scheppen van helderheid, het creëren van eenvoud en het hanteren van korte lijnen. Op deze manier presenteren wij ons als allround kantoor, waarbij u centraal staat.

 

All-in Tarieven

Wij streven ernaar u niet alleen een scherp tarief maar tevens een alles inclusief tarief te bieden, zodat u van tevoren exact weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

 

Tenslotte

Als professional zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Het register behartigt belangen en bundelt krachten van de aangesloten belastingadviseurs. Het register verplicht leden jaarlijks tijd te besteden aan fiscale bij- en nascholing.
Daarnaast werken wij samen met een netwerk van specialisten, zodat u altijd op ons kunt rekenen.